بزرگنمایی:
پس از گذشت دو سال از روی کارآمدن دولت سیزدهم و انتصاب برخی مدیران جدید در دستگاههای اجرایی استان همدان عملکرد این افراد برای مردم که بزرگترین سرمایه نظام و انقلاب هستند پذیرفتنی نیست.
پس از گذشت دو سال از روی کارآمدن دولت سیزدهم و انتصاب برخی مدیران جدید در دستگاههای اجرایی استان همدان عملکرد این افراد برای مردم که بزرگترین سرمایه نظام و انقلاب هستند پذیرفتنی نیست.
این ادعا را میتوان با گذری بر پرونده عملکردی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان که تنها سعی دارد با الفاظ و بازی با کلمات میز مدیریتی خود را حفظ کند به خوبی دریافت میشود.
به گزارش همدان خبر، مدیرکل کار در استان همدان ٢٠ بهمن ماه سال 1400 سکاندار مدیریت در ادارهای شد که پیشتر به عنوان مدیر حراست آن شناخته شده بود به معنای بهتر مدیرکل کنونی تعاون، کار و رفاهاجتماعی استان همدان در دوسال خدمت خود فرصت خوبی در اختیار داشته است تا بتواند حداقل تحولات اولیه را در حوزه مسئولیتی خود انجام دهد.
با این وجود نداشتن تخصص کافی و عدم دانش لازم باعث شده که خوشلفظی و بازی با کلمات ابزار مدیریتی این اداره کل به جای مهارت و برنامهمحوری باشد و خروجی کار او مطلوب مردم نباشد.
با آنکه یکی از شعارها در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان بعد از انتصاب مدیرکل جدید استفاده از تسهیلات دولتی و پرداخت به متقاضیان به خصوص در مشاغل خرد و خانگی است، اما رصد و بررسی شرایط نشان میدهد نه تنها این ادعا غلط است بلکه با نزدیک شدن به پایان سال از دغدغههای اصلی استان همدان عدم جذب اعتبارات دولتی در این حوزه است.
نقطه تاریک بیکاری فارغالتحصیلی در همدان
نکته جالب دیگر در نحوه مدیریتی اداره کار همدان این است که به تبعیت از رفتار برخی دیگر از مدیران مدیریت این سازمان نیز خود را در قاب عکسهای تبلیغاتی پنهان کرده تا پشت پردههای چرایی حجم بالای بیکاران فارغالتحصیل را که از نقاط تاریک مدیریتی او است تا حدودی بتواند پنهان کند.
وعدههای پوچ، بیاساس و سوالات بیجواب جامعه کارگری ارمغان 2 ساله مدیریتی شعبانی در استان همدان
در این شرایط پرسشهایی از سوی کارگران، واحدهای تولیدی، کارفرمایان، بازنشستگان ادارت و شرکت های زیر مجموعه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان وجود دارد که هنوز بیپاسخ مانده است.
از چرایی اختلالات موجود در بحث تشکل های کارگری و کارفرمایی، عدم همترازی اعتبارت هنگفت ایجاد اشتغال با ورودی های تامین اجتماعی، چگونگی مراحل حل اختلاف و بازرسی کار، چرایی افزایش حوادث ناشی از کار، از هم پاشیدگی سیستم اداری، ایجاد زمینه های رانت از اعتبارات تا نفوذ جدایی ناپذیر متخلفان اقتصادی در زیر مجموعه مورد نظر،که باوجود انتشار بیانیههای مختلف همچنان با علامت سؤالهای بزرگ پاسخ داده میشود.
اجرای سیاستهای دولت در عملکرد اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان جایی ندارد!
در حال حاضر فردی در اصلیترین سازمان دولتی ایجاد اشتغال عنواندار مدیریت است که نه تنها از برخی حداقلهای مدیریتی هم برخوردار نیست بلکه بیتوجه به سیاستهای دولت سیزدهم در راستای ایجاد شغل و کاهش بیکاری مسیر خود را در پیش گرفته و باعث شده در مواردی هم اعتراض مدیران استان و هم صدای نمایندگان مجلس در خصوص این عملکرد ضعیف مدیریتی بلند شود.
حضور نیروی کار اتباع و اشغال ظرفیتهای کار نیروهای بومی در واحدهای تولیدی را چه کسی پاسخگوست؟
در پارهای دیگر از مساله ایجاد اشتغال استان همدان باید به این موضوع اشاره کرد که با حضور چند هزار نفری نیرویکار افغانی در واحدهای تولیدی و صنعتی استان همدان که برخلاف قانون به کار گرفته شدهاند و پر شدن ظرفیت شغلی برای جوانان این استان چه کسی قرار است پاسخگو باشد؛ جز مدیر دستگاهی که وظیفه سازمانی آن ایجاد شغل و کاهش بیکاری است!
جالبتر آنکه مسئول این دستگاه همواره در مصاحبههای خود بر رشد اشتغال تاکید دارد، تاکیدی که با کوچکترین راستی آزمایی از اطلاعات بیمهای در تامین اجتماعی استان قابل استناد و بررسی است.
با این حال باید گفت همدان خبر به عنوان نماینده افکار عمومی و رسانهای که دغدغه انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی عزیزمان ایران را دارد نه تنها به دنبال مچگیری از مدیران نیست بلکه خواهان تحقق بخشیدن به منویات مقام عظمی ولایت و اهداف عالیه دولت انقلابی و مردمی در استان همدان است.
به همین دلیل از نمایندگان محترم مردم همدان در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده افکار و مطالبهگران خواستههای مردمی تقاضامند ورود جدی به موضوع عنوان شده هستیم و از استاندار محترم نیز به عنوان مقام عالی دولت سیزدهم در استان همدان رسیدگی بدون مماشات را چنانچه وعده دادهاند خواستاریم.