بزرگنمایی:
شهردار همدان ضمن قدردانی از زحمات پیشکسوتان امور شهر در حوزه برفروبی در سالهای گذشته عنوان کرد : برگزاری منظم اینگونه جلسات و بهره گیری از تجربیات پیشکسوتان عزیز موجب ارایه بهینه خدمات و کاهش هزینهها و آسیب ها در برفروبی می شود.
شهردار همدان ضمن قدردانی از زحمات پیشکسوتان امور شهر در حوزه برفروبی در سالهای گذشته عنوان کرد : برگزاری منظم اینگونه جلسات و بهره گیری از تجربیات پیشکسوتان عزیز موجب ارایه بهینه خدمات و کاهش هزینهها و آسیب ها در برفروبی می گردد.
به گزارش همدان خبر، سید مسعود حسینی با تاکید بر بهرهگیری از فناوریهای نوین و مکانیزه کردن خدمات شهری افزود: بالاترین سرمایه شهرداری همدان ، نیروی انسانی است و 700 نفر و صدها دستگاه درگیر برفروبی هستند و تلاش داریم با بهرهگیری از این ظرفیت و تجربیات بزرگ و بررسی نقاط قوت و ضعف عملکرد بهتری داشته باشیم.
این مقام ارشد مدیریت شهری افزود: باید از ظرفیت و تجربیات پیشکسوتان در قالب دستورالعمل های برفروبی استفاده شود و با توجه به توقع شهروندان، جلب رضایتمندی آنها در برفروبی بسیار اهمیت دارد.
شهردار همدان به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری سازمان پسماند اشاره کرد و گفت: از سالهای قبل 67 دستگاه ماشین آلات برفروبی و 12 اکیپ مجزا کار تنظیف معابر اعم از معبر درجه یک ، دو و سه و اصلی را انجام می دادند و امسال علاوه بر افزایش تعداد ماشین آلات ، از روش یخ زدایی نوین استفاده می شود.
این مقام ارشد مدیریت شهری به نحوه اجرای این روش اشاره کرد و گفت: با ماشین های مجزا و مخصوصی که در اختیار داریم 8 ساعت قبل از بارش محول نمک با غلظت 23 درصد در معابر پاشیده میشود که باعث آب شدن یخ می شود.
سید مسعود حسینی به مزایای این روش اشاره و تصریح کرد: علاوه بر کاهش نمک، استفاده از ماشین آلات کاهش می یابد و بعد از تبریز دومین شهری هستیم که از این روش به صورت آزمایشی در یکی از شهرک ها استفاده میکنیم .
در ادامه نیز خدمات شهری شهرداری همدان با بیان اینکه انشالله در سالجاری شاهد بارشهای خوبی خواهیم بود عنوان کرد: طبق تاکیدات شهردار همدان در آمادگی کامل قرار داریم و هماهنگی و اقدامات لازم برای مدیریت عملیات زمستانی صورت گرفته شده است.
حامد جلیلوند به یکی از موضوعات مهم برفروبی امسال اشاره کرد و افزود: یک کار آکادمیک و علمی در حوزه برفروبی در دستور کار شهرداری قرار گرفت و پیش نویس این موضوع از سال 97 شروع شد و با پیگیریهای شهردار، سازمان پسماند و معاونت خدمات شهری استفاده از روشهای نوین برفروبی به نتیجه رسید.
وی افزود: یکی از روشهایی که همواره در برفروبی مورد استفاده قرار می گیرد، روش پاشش خشک ماسه و نمک است که آسیب های جدی به محیط زیست ، سیما و منظر و زیرساختهای شهری وارد میکند و لازم بود با استفاده از ظرفیت نخبگان علمی و دانشگاهی از روشهای نوین برفروبی استفاده شود.
این مقام مسئول در حوزه خدمات شهری شهرداری همدان از روش جدید برای برفروبی به صورت آزمایشی در نقطه محدودی خبر داد و تصریح کرد: از محلول پاشی یا Anti-icing برای برفروبی استفاده می شود که مصرف نمک را تا 17 برابر کاهش میدهد، مصرف ماسه را به صفر می رساند و قدرت مانور تا 23 درجه زیر سانتیگراد افزایش میدهد و از لحاظ مالی مقرون بصرفه خواهد بود.
وی سیستمی بودن را از ویژگیها مهم این روش دانست و افزود: علاوه بر تامین نیروی انسانی و ماشین آلات؛ آموزش، نحوه اجرا و تنظیم میزان محلول پاشی و حساسیت موضوع از مسایل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حامد جلیلوند اظهار داشت: انشالله با اجرای این روش شاهد کاهش مسایل زیست محیطی، حفظ بیت المال و افزایش رضایتمندی شهروندان باشیم.