دادستان همدان:
بازار سیاه آب، راه نیافتد/ضرورت نظارت بیشتر سازمان صمت و تعزیرات بر عرضه آب و نان
شهرستانهای همدان
بزرگنمایی:
دادستان همدان با اشاره به تنش آبی و سوءاستفاده برخی افراد از شرایط به وجود آمده، گفت: ارگان های مربوطه به ویژه سازمان صمت وظیفه دارند برای جلوگیری از بازار سیاه آب؛ در حوزه اصل بودن، سلامت و قیمت گذاری بطری های آب معدنی شفاف تر عمل کرده و نظارت بیشتری داشته باشند.
به گزارش همدان خبر؛ «حسن خانجانی موقر» در کارگروه نظارت بر فرآیند عرضه مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی، گفت: هرچند که بطری آب جزء کالاهای اساسی نیست، اما با توجه به تنش آبی موجود در همدان و عدم نظارت کامل برای عرضه آب معدنی در بازار، شاهد سوءاستفاده های افراد سودجو هستیم که می خواهند بازار سیاه آب راه بیاندازند تا جایی که مشاهده شده برخی وانت بارها در سطح شهر با قیمتی گرانتر آب معدنی را می فروشند.
وی با تأکید بر اینکه باید سازمان صمت در حوزه اصل بودن، سلامت و قیمت گذاری بطری های آب معدنی شفاف تر عمل کند، اظهار کرد: در حال حاضر هلال احمر در برخی نقاط کم برخوردار آب معدنی توزیع می کند، با این وجود وظیفه سازمان صنعت، معدن و تجارت؛ نظارت کامل بر نحوه عرضه آب معدنی است و این امر را می تواند با قیمت گذاری واحد و افزایش نظارت انجام دهد.
دادستان همدان در ادامه به مسئله نصب کارتخوان در تعداد قابل توجهی از نانوایی ها اشاره کرد و افزود: هدف از این اقدام جلوگیری از قاچاق آرد بوده، که متأسفانه به طرق دیگر در سایه کمبود نظارت همچنان شاهد قاچاق آرد هستیم.
خانجانی موقر تصریح کرد: یکی دیگر از گلایه های مردم ساعات کاری خودسرانه تعدادی از نانوایی هاست که گویا هر زمان که دلشان بخواهند نان پخت می کنند و در اختیار مردم قرار می دهند، این مسئله نیز به دلیل عدم نظارت است، برای حل این موضوع بهتر است هر نانوایی با توجه به شرایط محله ساعت دقیق فعالیت خود را اعلام و طبق آن ساعات فعالیت کند و اگر خلاف واقع رفت بازرسان صمت و تعزیرات با او برخورد کنند.
وی با توجه به قطعی آب و مشکلات پیش روی نانوایی ها هم عنوان کرد: در حال حاضر برای تعدادی از نانوایی ها آب سالم با تانکر انتقال داده می شود، با این وجود نانوایی می توانند از آب چاه با نظارت بهداشت استفاده کنند تا مشکلی برای سلامت نان پیش نیاید.
این مقام مسئول قضایی درباره افزایش بی رویه قیمت اجاره بها از سوی برخی مالکان و همکاری مشاورین املاک با آنان نیز گفت: مستاجران می توانند در صورت افزایش اجاره بها بیش از 20 درصدی که نرخ مصوب اعلامی است، شکایت خود را به شورای حل اختلاف اعلام و مطالبه خود را از صاحبخانه طلب کنند.
- شنبه ۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰:۱۰
- ۳۴۵ بازدید
- منبع: روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان همدان