بزرگنمایی:
نایب رئیس جامعه هتلداران کشور با بیان اینکه لیست هتلهای متقاضی استقرار مبتلایان به کرونا ارائه شده است، گفت: در هر استان یک هتل پیشبینی شده است.
شهرام شیروانی در گفتوگو با خبرنگار ما با بیان اینکه هتلها با توجه به شیوع کرونا در شرایط حاد و ورشکستگی کامل قرار دارند، اظهار کرد: این روزها با شرایط موجود، هتلها حال و وضع خوبی ندارند.
وی با تأکید بر اینکه حمایت خاصی از سوی دولت از هتلداران کشور طی این مدت صورت نگرفته است، گفت: در استان همدان نیز به تبع کشور، درصد اشغال در هتلها بسیار پایین است و موضوع کرونا نیز مسیر را به سمت تعطیلی هتلها برد.
نایب رئیس جامعه هتلداران کشور بیان کرد: برخی از هتلها کاملاً تعطیل هستند و برخی نیز نیروهای انسانی خود را تعدیل کرده و بخشی از هتلها که چراغهای آنها روشن است مسافر و درصد اشغال چندانی ندارند.
وی در ادامه به استقبال هتلها از موضوعیت کرونا به منظور استقرار بیماران مبتلا اشاره کرد و افزود: بخشی از هتلها در سراسر کشور و استان همدان از این موضوع استقبال کردهاند تا موجب قرارداد شده و با انعقاد قرارداد دولت به تعهدات خود در این خصوص پایبند باشد.
شیروانی با بیان اینکه موضوع استقرار بیماران کرونایی در هتلها به صورت کشوری دنبال میشود، تصریح کرد: در سطح کشور این طرح پیگیری شده و جامعه هتلداران ایران این موضوع را پیگیری، قرارداد تیپ و لیست هتلهای استانی را نیز تحویل داده و مقرر شده تا استانها یک به یک برای عقد قرارداد بروند.
وی با تأکید بر اینکه در هر استان یک هتل بیشتر به این منظور پیشبینی نشده است، ادامه داد: تلاش میکنیم تا در شهرستانها بنا به درخواست وزارت بهداشت، بتوانیم هتلهای متقاضی این اقدام را معرفی کنیم.
نایب رئیس جامعه هتلداران کشور خاطرنشان کرد: بناست بیمارانی که نیازمند به بستری در بیمارستان نبوده و باید حتماً جدا از سایر افراد خانواده باشند اما امکان این امر با توجه به شرایط برای آنها وجود ندارد در هتلها مستقر شوند.
وی با بیان اینکه مقرر شده استقرار بیماران کرونایی در هتلها با هزینه دولت انجام شود، یادآور شد: بناست در تمام هتلهای تعیین شده کادر درمان نیز در صورت نیاز به ارائه خدمت، حضور داشته باشند.
شیروانی با تأکید بر اینکه ممکن است افرادی نیز دوره بستری در بیمارستان را سپری کرده و نیاز به دوره نقاهت داشته باشند که در صورت عدم وجود فضای لازم در منزل امکان استفاده از هتلها برای این افراد نیز وجود دارد، اظهار کرد: این افراد میتوانند برای گذراندن دوره نقاهت در هتلها مستقر شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه هتلدارن تا به امروز از بحث کرونا آسیب دیدهاند، گفت: در بحث هتلداری کشور به لحاظ گردشگری، جمیع جهات، هتلها، آژانسهای مسافرتی و فعالان در حوزه گردشگری به شکل چشمگیری از این موضوع آسیب دیدهاند و شاید جبران این آسیب نیز سالیان درازی به طول انجامد.
نایب رئیس جامعه هتلداران کشور بیان کرد: دولت باید تدابیری اندیشیده و معافیتهایی را در این بخش بیشتر کند اما متأسفانه تنها دوران تنفس از دولت دیدیم و هیچ معافیت و بخشودگی ندیدیم و اینها نیازمند شرایط و بستههای جدید است که دولت در این مسیر به این مجموعهها کمک کرده تا سرپا بمانند و خود را به دوران پساکرونا بکشانند.
وی با بیان اینکه بخشی از نیروهایی فعال در هتلها به طور طبیعی در این مسیر جدا شده و بخشی نیز تعدیل شدهاند، افزود: بخشی نیز ممکن است امروز فعال باشند اما برای هتلها تأمین شرایط نیرو از پرداخت حقوق تا تأمین هزینههای جاری آنها سخت است.
شیروانی با تأکید بر اینکه امید است دولت کمک کند تا هتلها این شرایط سخت را سپری کنند، تصریح کرد: تسهیلاتی که در گذشته و جدیداً اعلام شد تسهیلاتی نیست که به دردخور این فضاها باشد و بتواند مجموعه هتلها را سرپا نگه دارد و باید حتماً تدابیر بهتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید تسهیلات بهتر با دوران مشارکت و بازپرداخت بیشتر و درصد تک رقمی در اختیار هتلداران قرار داده شود، یادآور شد: تسهیلات باید به گونهای باشد که این مجموعهها بتوانند پاسخگوی بازپرداخت این تسهیلات باشند.
اتهای پیام/