بزرگنمایی:
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه سرانجام این موضوع که چه کسی سهم آلایندگی را گرفته مشخص خواهیم کرد، گفت: برخی میگویند این سهم به تهران بازگردانده شده است، چه ربطی دارد؛ باید طبق قانون باید ین سهم اخذ و تحویل شهرداریها و دهیاریهای در حال آسیب از این موضوع میشد.
به گزارش همدان خبر، حجتالاسلام احمدحسین فلاحی در صحن علنی شورای شهر همدان با اشاره به مصوبات مجلس یازدهم از ابتدای فعالیت تا به امروز، اظهار کرد: مهمترین مصوبات مربوط به حوزه کشاورزی و آزادسازی 270 تن نهادههای دامی دپو شده در بنادر بوده است.
وی با بیان اینکه در بحث بازار بورس بیشترین وقت هیأت رئیسه در کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه صرف این موضوع شد، بیان کرد: اکنون نیز تلاش میکنند که بهبود یابد و طی این مدت بشترین وقت مجلس متمرکز بر بحث اقتصادی و معیشتی بوده است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بحث آسفالت جادهها مقصر مجلس فعلی نیست و اکنون تمام تلاش بنده این است که بگویم سهم آلایندگی مردم شهرهای فامنین و کبودراهنگ از نیروگاه و سهم آلایندگی مردم بهار از شرکتهای صنعتی کجا رفته و این چند سال چه شده است؟
وی با بیان اینکه در استان همجوار مرکزی سهم آلایندگی اخذ میشود، افزود: باید این موضوع آسیبشناسی شود؛ بی تفاوتی و عدم نظارت و صرفاً نظارت کار مجلس نیست و نهادهای نظارتی چه میکنند؟
فلاحی با تأکید بر اینکه سرانجام این موضوع که چه کسی سهم آلایندگی را گرفته مشخص خواهیم کرد، تصریح کرد: برخی میگویند این سهم به تهران بازگردانده شده است، چه ربطی دارد؛ باید طبق قانون باید ین سهم اخذ و تحویل شهرداریها و دهیاریهای در حال آسیب از این موضوع میشد.
وی با بیان اینکه وقتی به سمت قهاوند و فامنین میرویم فضای این مناطق به لحاظ آلایندگی 180 درجه تغییر میکند، ادامه داد: همدان بیشترین سوخت مازوت را دارد و سهم آلایندگی تا پایان سال 98 از نیروگاه گرفته شده و به صاحبان حق داده نشده است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این مسائل در حالیست که بسیاری از مشکلات با اختصاص ارقام کم قابل حل است؛ در خصوص مسائل درون شهر بحث نظارتی با مجلس است که برخی قابل بیان نیست.
وی با تأکید بر اینکه بحث نظارتی مجلس را به جد دنبال میکنیم، یادآور شد: ما باید حافظ اموال مردم باشیم و بیتالمال باید حفظ شود؛ برخی مجوزها داده شده که نباید داده میشد به عنوان مثال در بحث اسکای مال آیا مجوز اخذ و خاکبرداری شروع شده است، چرا عوارض این کار را نمیبینند؟
فلاحی با بیان اینکه یکی از کارهای اشتباه که در این شهر صورت گرفته است و همه نهادها، سازمانها و سرمایهگذاری به بالای شهر آمده است، اظهار کرد: این نگاه غلط و اشتباهی است و پروژهای همچون اسکای مال به لحاظ ترافیکی و امنیتی و پزشکی پرا باید در این نقطه از شهر تعریف شود؟
وی با تأکید بر اینکه کل پروژه اسکای مال زیر سوال است، گفت: کارشناسان 20 دلیل بر این موضوع داشتهاند و در صحن شورای برنامهریزی عنوان شده و نامه رسمی به دکتر حیدری مقدم خواهیم زد که نظر خود را شفاف در خصوص این پروژه در مجاورت دو بیمارستا اعلام کند و اگر نمیتواند از مسیر وزارتخانه ورود کنیم.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتظار داشتیم در این موضوع شورای شهر با دقت بیشتری ورود کند؛ توزیع عادلانه منابع از دیگر مطالباتی مردم است و نمونه آن عنوان شد و خمات شهری در بالا و پایین شهر بر چه اساسی ارائه میشود.
وی با بیان اینکه بحث ساماندهی حواشی شهر که در سفر مقام معظم رهبری در سال 83 صورت گرفت، چقدر اتفاق افتاده است، افزود: در بحث چشماندازهایی که باید در شهر تعریف شود از جمله قطار شهری و ایستگاه داخل شهر قطار برای بنده هنوز سوالاتی هست و باید بررسی دقیقتری شود.
فلاحی با تأکید بر اینکه البته اقدامات خوبی در بحث مناطق فرسوده و بازآفرینی انجام شده است، تصریح کرد: شورای شهر ورود را به منطقه مرکزی شهر داشته باشند؛ در ایجاد پلها باید از بودجههای ملی استفاده میشد که عدم پرداختن به آن موجب تضعیف شهرداری شد.