بزرگنمایی:
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: این سازمان سال گذشته در بحث مکانیزاسیون رتبه برتر در جذب تسهیلات بانکی کسب شد؛ بالغ بر ۲۰۰ درصد اعتبار جذب مکانیزاسیون بود که استان همدان ۱۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جذب اعتبار داشته است.
به گزارش پایگاه خبری همدان خبر، علی اصغر نقیئی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال نیز همچون سال گذشته یک برنامه عملیاتی در بخش حوزه سرمایهگذاری تعریف شده است، اظهار کرد: اولین برنامه حفظ و تداوم تولید و اشتغال موجود در بخش کشاورزی با ظرفیت 4 میلیون و 900 هزار تن با 117 هزار نفر بهرهبردار بخش کشاورزی است که وظیفه داریم در عرصهها و مقاطع مختلف از آنها حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه توسعه فعالیتها و ظرفیتهای طرحهای اقتصادی توجیهدار دومین برنامه عملیاتی است، گفت: این برنامه شامل طرحهای توسعه گلخانهای، توسعه پرورش ماهی، گیاهان دارویی، توسعه واحدهای دامداری و صنعتی است.
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان سومین برنامه عملیاتی را بحث توسعه مکانیزاسیون برشمرد و بیان کرد: ضریب آن هرساله در عرصههای مختلف تعریف میشود و این برنامه در روند افزایش کمیت و کیفیت نیز مؤثر خواهد بود.
وی با بیان اینکه بحث توسعه صادرات مصالح کشاورزی و تنظیم بازار کشاورزی نیز از برنامههای عملیاتی است، افزود: در این بخش حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نیز رعایت میشود.
نقیئی با تأکید بر استفاده مطلوب و حداکثری از منابع بانکی برای مشارکت در طرحهای اقتصادی، تصریح کرد: این مورد به منظور حفظ واحدهای تولیدی و تأمین سرمایه تولید استفاده میشود.
وی استفاده از ابزار ستاد تسهیل برای راهاندازی واحدهای تعطیل و راکد را از دیگر برنامههای عملیاتی در سال جاری برشمرد و ادامه داد: با توجه به نامگذاری سال یکی از بحثهای بسیار اساسی رفع مشکل واحدهای دارای مشکل با سیستمهای بانکی و شرکتهای خدماترسان به صورت ویژه است.
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان مدیریت مصرف آب در واحدهای تولیدی را آخرین بحث در برنامه عملیاتی دانست و خاطرنشان کرد: اراضی زراعی و باغی در این برنامه به سیستمهای نوین آبیاری مجهز میشوند.
وی با بیان اینکه عملکرد تسهیلات بانکی، اشتغال، سرمایهگذاری و تعهد اشتغال در سال گذشته 3 هزار نفر بوده است، یادآور شد: از این عملکرد 3 هزار و 210 فقره تا پایان اسفندماه به نتیجه قطعی رسید.
نقیئی اظهار کرد: عملکرد سرمایهگذاری در سال گذشته 350 میلیارد تومان بوده است که در بخش کشاورزی به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه جذب تسهیلات بانکی از سال 97 تا 24 فروردین سال جاری، 429 میلیارد تومان بوده است، گفت: حداقل با استفاده از این منابع به بالای 500 میلیارد تومان از بودجه 97 خواهیم رسید.
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه در بحث مکانیزاسیون رتبه برتر در تسهیلات بانکی کسب شده است، بیان کرد: بالغ بر 200 درصد اعتبار جذب مکانیزاسیون شده است که استان همدان 115میلیارد و 400 میلیون تومان جذب اعتبار داشته است.
وی با بیان اینکه در جذب اعتبار روستایی نیز بیشترین اعتبار در بخش کشاورزی جذب شده است، افزود: ین میزان بالغ بر61 درصد بوده که سهم شهرستان همدان نسبت به کل استان 45 درصد است.
نقیئی با اشاره به سند راهبردی 3ساله، تصریح کرد: سند راهبردی و اشتغال یک سند پویاست که فعالیتها و طرحهایی که از سال 98 تا1400به بهرهبرداری میرسند در پیوست اسناد آمده است.
وی با بیان اینکه درسال 98 برای 2 هزار و 620 نفر شغل مستقیم با سرمایهگذاری 514 میلیاردتومان ایجاد خواهد شد، ادامه داد: پیشبینی شه است در سال 99 نیز برای 2 هزار و 800 نفر با سرمایهگذاری 690 میلیارد تومان شغل ایجاد شود.
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: پیشبینیها برای ایجاد اشتغال در سال 1400 نیز برای 2 هزار و 800 نفر با سرمایهگذاری 830 میلیارد تومان است.
وی یادآور شد: عملکرد آبیاری تحت فشار و نوین در مدیریت مصرف آب سال گذشته 4 هزار و 281 هکتار بود که کاملا اجرا شده است.
نقیئی با بیان اینکه طر حهای در دست اقدام 325 فقره طرح صنعتی با رقم 828 میلیارد تومان سرمایهگذاری است، اظهار کرد: پیشبینی میشود طی 3 سال آینده این طرحها در صنایع کشاورزی 69 فقره، گلخانهها 59 فقره، دام و طیور صنعتی 191 فقره، شیلات 4 فقره و تعاون روستایی 7 فقره تا پایان برنامه ششم توسعه به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به بحث صنایع تبدیلی در سند برنامه توسعه، گفت: این بحث بعد از بحث گلخانهها و گیاهان دارویی از اولویت اصلی برخوردار است و پیشبینی شده در سال جاری، برای حداقل 393 نفر با سرمایهگذاری 117میلیارد تومان شغل ایجاد سود
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: در سند راهبردی 80 هزار تن افزایش ظرفیت فرآوری محصولات کشاروزی پیشبینی شده است؛ تعداد واحدهای تولیدی کل 2 هزار واحد است که حدوود 215 واحد راکد و نیمه راکد است.
انتهای پیام/ز