بهره برداری وافتتاح 2واحدفراورده های سیب زمینی در استان همدان
شهرستانهای همدان
بزرگنمایی:
افتتاح و بهره برداری 2 واحد فرآوری سیب زمینی در همدان
افتتاح و بهره برداری 2 واحد فرآوری سیب زمینی در مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افتتاح و بهره برداری دو واحد فرآوری سیب زمینی در سال آینده در این استان خبر داد.
به گزارش همدان خبدحسن محمدی با اشاره به اینکه در بحث صنایع تبدیلی طرحهای مهم و شاخصی در استان همدان در حال احداث هستند، اظهارکرد: یکی از بزرگترین طرحهای در حال احداث واحد فرآوری سیب زمینی شهرستان بهار با سرمایه گذاری 250 میلیارد تومان بوده که بخش ساختمانی آن دارای 80 درصد پیشرفت فیزیکی است و برای تکمیل طرح به سه میلیون دلار تسهیلات ارزی نیاز دارد.
وی با اشاره به پیش بینی افتتاح و بهره برداری طرح فوق در سال آینده افزود: این طرح به صورت مستقیم برای 200 نفر و به صورت غیر مستقیم برای دو هزار نفر اشتغال به همراه خواهد داشت.
محمدی همچنین با اشاره به دیگر واحد فرآوری سیب زمینی در حال احداث در استان تصریح کرد:این واحد نیز با سرمایه گذاری 200 میلیارد تومان دارای 10درصد پیشرفت فیزیکی بوده و در صورتی که تسهیلات بانکی مورد نیاز به آن تزریق شود در سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
محمدی در ادامه محصول سیر را یکی از محصولات کشاورزی مهم استان با تولید سالیانه 50 هزار تن برشمرد و خاطر نشان کرد: احداث شهرک سیر در استان همدان در دست پیگیری بوده و با کمک استانداری و شرکت شهرکهای صنعتی استان برای جانمایی طرح یک زمین 30 هکتاری در منطقه انصارالامام مکانیابی شد که به دلیل مشکل آب مورد تایید قرار نگرفت.
وی یادآور شد: در حال حاضر به دنبال یک زمین دیگر برای جانمایی طرح هستیم تا در مکان جانمایی شده نسبت به احداث شهرک تخصصی سیر اقدام و تمامی واحدهای فرآوری بسته بندی و صادراتی سیر را در آن شهرک ایجاد کنیم تا بتوان مشکل فرآوری سیر استان همدان را به عنوان یک برند کشوری و جهانی مرتفع کرد.
محمدی یاد آور شد: یک واحد فرآوری سیر نیز قرار بر آن است که با همکاری وکمک جهاد کشاورزی در استان همدان افتتاح و به بهره برداری برسد.
وی در رابطه با گشنیز نیز گفت: در بحث گشنیز در شهرستان نهاوند دارای پنج تا شش واحد درجه بندی و بسته بندی گشنیز هستیم که در دو یا سه سال گذشته به این واحدهای مجوز داده شده است.
محمدی با بیان اینکه تاکنون دو واحد از این واحدها به بهره برداری رسیده و پیش بینی می شود دو واحد دیگر نیز امسال به بهرهبرداری برسد، اضافه کرد: در رابطه با واحد فرآوری گشنیز با پیشرفت فیزیکی 80 درصد در بحث عصاره و اسانس گشنیز پیش بینی می شود در شش ماهه سال جاری این واحد افتتاح شود.
- يکشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۹:۱۸
- ۴۳۴ بازدید
- منبع: همدان خبربه نقل از ایسنا