تولید 300 هزار تن سیب زمینی پاییزه در شهرستان بهار
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهاربا اشاره به اینکه شهرستان بهار یکی از قطبهای تولید سیب زمینی در سطح استان و کشور است، افزود: از 6 هزار هکتار زمین زیر کشت سیب زمینی در این شهرستان 90 درصد کشت تابستانی و 10 درصد محصول نیز پاییزه است، علاوه بر این300 هزار تن میزان تولید سیب زمینی پاییزه توسط کشاورزان بهار در استان است.
اکبری با بیان اینکه 52 واحد انبارهای صنعتی سرد بالای صفر و چهار واحد انبار صنعتی دو منظوره با ظرفیت 120 هزار تن برای نگهداری سیب زمینی در شهرستان بهار وجود دارد، گفت: میزان ضایعات از 25 درصد در انبارهای سنتی را به 2 درصد رسانده است.
اکبری در ادامه با اشاره به اینکه میزان تولید سالانه شهرستان بهار گوشت سفید، شیر، عسل و تخم مرغ 67 هزار تن، محصولات زراعی 531 هزار تن و محصولات باغی و گلخانهای 45 هزار تن، است، تصریح کرد: در استان همدان 439 واحد صنایع تبدیلی با 4.5 میلیون تن میزان مصرف مواد اولیه و اشتغالزایی هشت هزار و 850 نفر در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: صنایع تبدیلی در سطح شهرستان بهار با 118 واحد صنایع تبدیلی با میزان جذب یک میلیون تن مواد اولیه و اشتغالزایی 2 هزار و 543 نفر، 58 درصد اشتغال واحد صنایع در استان را شامل میشود.
اکبری در ادامه از تعداد 149 واحد صنایع تبدیلی در حال احداث با اشتغالزایی 2 هزار و 335 نفر در استان خبر داد و مطرح کرد: 83 واحد از آن با میزان مصرف مواد اولیه 480 تن و اشتغالزایی هزار و 116 نفر، مربوط به شهرستان بهار است که 48 درصد اشتغال در استان است.
اکبری اظهار کرد: یکی از سیاست های اصلی وزارت جهاد کشاورزی با توجه به خشکسالی های اخیر استفاده بهینه از منابع آبی با استفاده از سیستم های نوین آبیاری تحت فشار و کشت محصولات کم آب بر مانند زعفران و گل محمدی است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهار در پایان اظهار کرد: این شهرستان در میزان تولید محصولات کشاورزی رتبه اول استان را دارد و در تولید شش محصول گوشت شترمرغ و بوقلمون، مرغ، قارچ، سیب زمینی، آلو و خیار رتبه اول استان را داراست و در تولید سیر نیز رتبه دوم را کسب کرده است.
http://hamadankhabar.ir/fa/News/7111/تولید-300-هزار-تن-سیب-زمینی-پاییزه-در-شهرستان-بهار