جمشید محمدی ر گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری همدان خبر، بابیان اینکه با راهاندازی مراکز نیکوکاری در سطح استان شاهد رفع مشکلات خانوارهای بیبضاعت از طریق خیران همان محل و منطقه هستیم، اظهار کرد: در حال حاضر 35 مرکز نیکوکاری با کمیته امداد استان همدان در محلات و مناطق همکاری دارند.
وی در مورد فرآیند شکلگیری مراکز نیکوکاری گفت: این مراکز با ترکیبی از معتمدان محلی و افراد دارای دغدغه رفع محرومیت در محلهها، با اولویت هیأت امنای مساجد و نخبگان محلی ایجاد میشود و نمایندهای را انتخاب و مجوز از سوی کمیته امداد برای مرکز به عنوان امین این نهاد صادر میشود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان همدان بیان کرد: مرکز نیکوکاری برای رفع مشکلات نیازمندان در بخش کمک معیشت، جهیزیه، مسکن و درمان با کمیته امداد استان همدان همکاری داشتهاند.
وی افزود: کمیته امداد برای اینکه بتواند از نقش اجتماعی مساجد بهعنوان یک کارکرد بالقوه استفاده کند، مراکز نیکوکاری مسجد محور را برای مردمی شدن کمیته امداد پیشبینی کرد.
محمدی تصریح کرد: در 12 ماهه سال 97 خیران همدانی 6 میلیارد و 200 میلیون تومان به مراکز نیکوکاری در زمینههای جهیزیه، درمان و کمک معیشت نیازمندان کمک کردهاند.
وی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری از سال 92 در همدان شروع به فعالیت کردهاند، ادامه داد: در سال 96 مراکز نیکوکاری 4 میلیارد و 300 میلیون تومان جمعآوری و به نیازمندان کمک داشتند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان همدان خاطرنشان کرد: انعطاف بالا در جذب اعتبارات، دسترسی مناسب، به حداقل رساندن بروکراسی اداری، سرعت عمل و پیشگیری قبل از وقوع بحران برای افراد نیازمند از دیگر مزیتهای مراکز نیکوکاری است.
وی یادآور شد: کمیته امداد در کنار مراکز نیکوکاری، با مؤسسات خیریه ارتباط خوبی دارد و تعامل با خیریهها اثربخشی خوبی در پی داشته است.
محمدی اظهار کرد: در این مراکز نیکوکاری همه افراد با هر توان و تخصصی میتوانند مشارکت کنند و محله بهعنوان یک هویت ویژه ظرفیت استقبال از این مشارکتهای مردمی را در قالب مفاهیمی چون «حق همسایگی» دارد.
انتهای پیام
http://hamadankhabar.ir/fa/News/1294/35-مرکز-نیکوکاری-برای-رفع-مشکلات-نیازمندان-در-محلات-و-ممناطق-همدان-فعالیت-دارد